קראמבל פירות יער ותפוחים \\ ניסי גולדרייך

חיה ספיר No Comments on קראמבל פירות יער ותפוחים \\ ניסי גולדרייך

קראמבל הוא שילוב קראנצ'י של קמח, שמן ואגוזים שמוסיף לכל קינוח טאצ' יוקרתי בלי מאמץ. הוא משתלב נהדר עם פירות וגלידות לסיום קליל של סעודת שבת. ניסי גולדרייך מגישה מתכון לקראמבל וגלידה לפינוק מושלם שמסיים כל ארוחה

13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

מרכיבים:

לפירות:

3 תפוחים ללא קליפה חתוכים לקוביות

כוס אוכמניות (קפואים)

כוס פטל (קפואים)

חצי כוס סוכר

לקראמבל:

2 כוסות קמח

3/4 כוס שמן

חצי כוס סוכר חום

כוס אגוזי מלך/לוז שבורים גס

הכנה:

1 בסיר מחממים את הפירות והסוכר על אש נמוכה כ20 דקות, עד שהפירות רכים ומורידים מהאש

2 בקערה מערבבים את מרכיבי הקראמבל, ומפוררים

3 מרפדים תבנית בנייר אפיה מסננים קצת את הפירות מנוזלים ומסדרים על כל התבנית

4 שופכים את הקראמבל ומסדרים על כל הפירות

5 מחממים תנור ל180 מעלות ואופים 20 דקות עד להזהבה

6 מפוררים מעט את הקראמבל ומעבירים לקופסא ושומרים בקירור עד להגשה

אפשר לחמם מעט לפני ההגשה ולהגיש עם כדור גלידה וניל

בתאבון!



0 תגובות